18/7/2022
Υλικά
700 γρ. πραλίνα φουντουκιού
600 γρ. γιαούρτι
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
Για το σερβίρισμα
Κακάο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ,προσθέτουμε την πραλίνα, το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα διαστάσεων 30×15 εκ., αφήνοντας αρκετό μάκρος στις άκρες, ώστε να μας βοηθήσει να το ξεφορμάρουμε.
Τοποθετούμε ένα στρώμα από μπισκότα στον πάτο της φόρμας και καλύπτουμε με αρκετό από το μείγμα πραλίνας, απλώνοντάς το ομοιόμορφα πάνω από τα μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία, μέχρι να γεμίσει η φόρμα, τελειώνοντας με ένα στρώμα από το μείγμα πραλίνας.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη, προσέχοντας να εφάπτεται στην επιφάνεια της κρέμας και το μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες, μέχρι να σφίξει. Ξεφορμάρουμε τον κορμό, πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.
Η συνταγή είναι του Γιώργου Τσούλη