ΚεντρικήΚοινωνικά

Ηλιούπολη: Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης

30/6/2022

Tο Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στις 18:00 στο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης, ανάμεσα στους Παλαίμαχους ΑΟΗ Χαραυγιακού και της Κ18 Πρωταθλήτριας ΕΠΣΑ με τη διοργάνωση του «Αθλητικού Ομίλου Χαραυγιακός» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας από μας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, για τον ευγενή σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών δυο παιδιών 10 και 3 ετών, με κακοήθη όγκο σε εγκέφαλο-σπονδυλική στήλη και συγγενή καρδιοπάθεια αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα θα ακολουθήσει «αναμέτρηση» μπαμπάδων με τους μικρούς ποδοσφαιριστές και βράβευση των αθλητών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Μητσοτάκης για «προσωπικό βοηθό»: Εμβληματικό πρόγραμμα ενός μεγάλου σχεδίου για τα άτομα με αναπηρία

xristiana

Πάνω από 36 βαθμούς Κελσίου έδειξε σήμερα ο υδράργυρος

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δήμο Ωραιοκάστρου Την Κυριακή

xristiana