ΚεντρικήΜαγειρική

Αλμυρό σουφλέ με σπανάκι

25/4/2022

Υλικά

  • 600 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 6 αυγά
  • 2 κ. σ. βούτυρο, σε κύβους
  • 220 γρ. τυρί τσένταρ, σε κύβους
  • 700 γρ. τυρί κρέμα ή cottage
  • 2 κ. σ. αλεύρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.

Βήμα 2
Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.

Βήμα 3
Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4
Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Το αίμα είναι πιο παχύρρευστο από το νερό και μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο θανάτου από Covid-19

xristiana

Κις Λορέν με έτοιμο φύλλο ζύμης κουρού

xristiana