ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητές πατάτες με μπέικον που λιώνουν στο στόμα

16/1/2022

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης

xristiana

Πώς θα αφαιρέσεις το αδιάβροχο μακιγιάζ ματιών εύκολα και αποτελεσματικά

xristiana

Μήπως Είναι Ευκαιρία Να Γνωρίσετε Τον Πιο Πιστό Σας Φίλο;

xristiana