ΚεντρικήΜαγειρική

Ισπανική ομελέτα με πατάτες

10/1/2022

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.

Βήμα 2
Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.

Βήμα 3
Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.

Βήμα 4
Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.

Βήμα 5
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.

Βήμα 6
Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.

Βήμα 7
Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας

xristiana

Αλμυρά κορνεδάκια με λουκάνικο και τυρί του τοστ

xristiana

Το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Συμμετέχει Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Υγεία Και Την Ασφάλεια Στην Εργασία

xristiana