ΚεντρικήΚοινωνικά

12ος Αγώνας μπάσκετ για τη «Φλόγα» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη

13/5/2024

Οι μαθητές και δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρέντη θα αναμετρηθούν με τους γονείς και την ομάδα της «Φλόγας» στον 12ο αγώνα μπάσκετ αφιερωμένο στη μνήμη της μαθήτριας Πόπης Βασιλειάδου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 6.30 το απόγευμα στον χώρο του σχολείου (Αγ. Ι. Ρέντη 18 και Κωνσταντινουπόλεως).

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια,  μπορούν να το κάνουν στα σχολεία Νίκαιας και Ρέντη έπειτα από συνεννόηση με τις διευθύνσεις των σχολείων και στο κατάστημα της «Φλόγας» (Αιγίου 6-8, Γουδί). Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Nεοπλασματική Ασθένεια.

Περισσότερες πληροφορίες:693 844 4736

Τιμή εισιτηρίου: 2 €

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Πολύ αυξημένος και την Τρίτη σε μεγάλο μέρος της χώρας

xristiana

Πόσο υγιή είναι τα vegan παιδιά; Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τι συμβαίνει όταν τα παιδιά μεγαλώνουν με φυτική διατροφή

xristiana

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

xristiana