ΚεντρικήΟμορφιά

Tρία χρώματα στα βερνίκια νυχιών που είναι διαχρονικά αλλά ποτέ βαρετά

18/1/2022

Τα περιποιημένα νύχια είναι το κλειδί για όμορφα χέρια. Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να δείχνει κομψή θα βάλει σε προτεραιότητα ένα μανικιούρ και καλό θα ήταν να το ανανεώνει πριν αυτό φθαρεί, διότι το κακό μανικιούρ είναι χειρότερο από το καθόλου μανικιούρ. Το καλοκαίρι η πλειοψηφία των γυναικών δίνει βάση και στο πεντικιούρ, κάτι που όμως θα έπρεπε να κάνει όλο το χρόνο ακόμη κι αν πρόκειται για απλή περιποίηση των κάτω άκρων χωρίς να χρησιμοποιεί βερνίκι σε περίπτωση που επιθυμεί να ξεκουράζει τα νύχια των ποδιών της από το χρώμα. Το χειμώνα λοιπόν, ας κάνουμε πεντικιούρ αλλά ας μην χρησιμοποιούμε  βερνίκι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, ένα απλό, ημιμόνιμο ή τεχνητό μανικιούρ και ένα απλό πεντικιούρ πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ενίοτε και δυο αν κάνετε δουλειές που φθείρουν το βερνίκι ενώ δεν πρέπει να αμελείτε τη συντήρηση του ημιμόνιμου ή του τεχνητού μανικιούρ καθώς μπορεί να προκύψουν μέχρι και προβλήματα υγιεινής, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση κάποιου μύκητα. Μην εφησυχάζεστε επειδή δείχνει να αντέχει: η υγρασία που μπορεί να έχει παγιδευτεί από κάτω μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Ποια είναι τα τρία χρώματα βερνικιών που αποτελούν ταυτόχρονα διαχρονικές αλλά και μοντέρνες τάσεις;

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ναι, υπάρχουν αποχρώσεις που διαθέτουν ταυτόχρονα τις δυο αυτές ιδιότητες. Όσες γυναίκες λοιπόν επιθυμούν να τα γνωρίζουν για να τα υιοθετούν ώστε να  είναι διαχρονικά in παρακάτω αναφέρονται τα τρία χρώματα που προτείνουν οι nail experts:

Λευκό: σε όποια απόχρωση του κι αν το επιλέξετε θα έχετε πάντοτε ένα ‘καθαρό’ αποτέλεσμα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και όλες τις γυναίκες. Mην ξεχνάτε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τα τελευταία τριάντα χρόνια μόνο την απόχρωση ‘ballet slippers’ της Essie καθώς το διάφανο λευκό είναι το μόνο χρώμα που επιτρέπει το βασιλικό πρωτόκολλο. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και το γαλλικό.

Ροζ: η Audrey Hepburn έλεγε ότι πιστεύει στο ροζ και μας βρίσκει απολύτως σύμφωνες. Μπορείτε να το υιοθετήσετε το χειμώνα σε μια απαλή του απόχρωση και να βάλετε ένταση τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνει αντίθεση και με το μαυρισμά σας. Το ροζ είναι σαν το κόκκινο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά διακριτικό αν επιλέξετε μια pale ροζέ απόχρωση και υπερβολικά φανταχτερό αν κάνετε πάνω σου ένα bubblegum pink.

Κόκκινο: σε κάθε επίσημη περίσταση το πρώτο αποδεκτό χρώμα στα νύχια είναι το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις από το φλογερό κόκκινο της φωτιάς μέχρι και το βαθύ μπορντό. Αν θέλετε να αποφύγετε την υπερβολή τότε φροντίστε να κάνετε αυτό το χρώμα σε κοντά νύχια. Αν έχετε μακριά και σχήμα οβάλ ή almond τότε μάλλον θα σ; φανεί υπερβολικό επομένως αφού επενδύετε σε χρώμα κάντε έκπτωση σε μήκος.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.govastileto.gr

Related posts

Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα “Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη”

xristiana

Διενέργεια Προληπτικών Ιατρικών Εξετάσεων Στον Δήμο Αμοργού

xristiana

Ένας αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

xristiana