ΚεντρικήΚοινωνικά

12η Health Expo Athens στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2022

4/1/2022

Η Χαραμή ΑΕ συνεχίζει τον επιτυχημένο θεσμό με την ονομασία Health Expo, διοργανώνοντας για 12η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο πανελλαδικό, συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της υγείας, τη 12η Health Expo Athens.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, η έκθεση και ανάδειξη καινοτόμων πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης και η ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα θέματα που αφορούν την υγεία.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα επικεντρωθεί σε 5 Θεματικούς Πυλώνες:

1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.

2. Management και Marketing: Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, η ενότητα αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.

3. Καινοτομία και Τεχνολογία: Στόχος της ενότητας αυτής, η ενημέρωση σχετικά με καινοτόμες πρακτικές καθώς και χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας, για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών σήμερα.

4. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.

5. Υγεία και Ομορφιά: Για πρώτη φορά, συστήνεται μία ενότητα με ενδιαφέρουσες ομιλίες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε ό,τι αφορά θέματα ομορφιάς, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση παθολογιών που επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του θεσμού Vraveia.gr, τελετή βράβευσης των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου, που θα αναδείξει το κοινό μέσω διαφανούς, online ψηφοφορίας.

*Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες επιδημιολογικές εξελίξεις και σεβόμενη τους κανόνες δημόσιας υγείας για την αποτροπή διασποράς της νόσου Covid-19, η Χαραμή ΑΕ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διοργάνωση της έκθεσης και του συνεδρίου, με ασφάλεια.

Σε περίπτωση που οι υγειονομικοί κανόνες δεν το επιτρέψουν, η 12η Health Expo Athens θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί αποκλειστικά διαδικτυακά. Tags

Πηγή: https://www.onmed.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα βραστά, ψητά φιστίκια μειώνουν κατά 80% την εν λόγω αλλεργία στα παιδιά

xristiana

7° Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχοσωματικής Ιατρικής – «Αλληλεπίδραση Ψυχικών & Σωματικών Νοσημάτων: Περιβάλλον, Κλιματική Αλλαγή και Ψυχική Υγεία»

xristiana

Τι συμβαίνει αν σας πονάει το στομάχι όταν τρώτε μπανάνες: Τι μπορείτε να κάνετε

xristiana