ΚεντρικήΟμορφιά

Τα βήματα για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ των ματιών

15/1/2022

Η μάσκαρα και το eyeliner έχουν τη «μαγική» ιδιότητα να ανοίγουν και να τονίζουν το βλέμμα στη στιγμή.

Λίγο το στρες, λίγο το καθημερινό τρέξιμο, δεν θέλει πολύ για να αρχίσουν να «τρέχουν» και τα δύο και να κάνουν τα μάτια μας να μοιάζουν με αυτά των panda.

Για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα προϊόντα που θα κάνουν το μολύβι, τη μάσκαρα και τις σκιές να μένουν σταθερά στα μάτια όσες ώρες κι αν περάσουν.

Βήμα 1: Δώστε προσοχή στην ποσότητα της κρέμας που απλώνετε στα μάτια σας πριν το μακιγιάζ. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να την παραλείψετε, απλά αν βάζετε υπερβολική ποσότητα, δεν θα απορροφήσει εντελώς, με αποτέλεσμα να «γλιστράει» οτιδήποτε εφαρμόσετε.

Βήμα 2: Αν δεν έχετε primer, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, απλώστε στα βλέφαρά σας ένα primer ματιών, που θα τα κρατήσει σταθερά και χωρίς λιπαρότητα για ώρες.

Βήμα 3: Αν τα βλέφαρά σας είναι ιδιαιτέρως λιπαρά, απλώστε τους μετά το primer λίγη πούδρα, για να «ασφαλίσετε» ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ.

Βήμα 4: Επιλέξτε μολύβια, eyeliner και μάσκαρα με αδιάβροχες φόρμουλες και δεν θα τα ξανασκεφτείτε μέχρι να έρθει η στιγμή του ντεμακιγιάζ.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Time for beauty news

xristiana

Εκδήλωση «11 γυναίκες με δικά τους λόγια, άνθρωποι που κάνουν τον κόσμο καλύτερο»

xristiana

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις οστεοπόρωσης

xristiana