ΚεντρικήΜαγειρική

Τυρομπαλάκια που ξετρελαίνονται τα παιδιά

22/9/2024

Υλικά

400 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά
2 ασπράδια αβγού
ελάχιστο αλάτι
2 κουταλιές κορν φλάουρ
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι. Τα ανακατεύετε με τα τυριά και το κορν φλάουρ. Πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σετηγάνι ή φριτέζα και τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλακαι τα αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρετε ζεστά.

Related posts

Nova: Συνεργασία με την Aegean Rebreath για την προστασία των ελληνικών θαλασσών

xristiana

Απώλεια δοντιών: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακές παθήσεις

xristiana

Απόδοσις της εορτής του Πάσχα

xristiana