ΖώδιαΚεντρική

Οι αργοπορημένοι του ζωδιακού: Αυτά τα ζώδια ποτέ δεν είναι στην ώρα τους

Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε στην παρέα ή στον κύκλο μας ανθρώπους που ποτέ δεν είναι στην ώρα τους. Μία η κίνηση στον δρόμο, μία η δουλειά που «έσκασε» τελευταία στιγμή, μία το ξυπνητήρι που δε χτύπησε, καταφέρνουν πάντοτε να καθυστερούν στα ραντεβού τους, προκαλώντας τον εκνευρισμό των υπολοίπων.

Δεν είναι ότι δεν θέλουν να είναι συνεπείς, απλώς η σχέση τους με τον χρόνο είναι πολύ κακή, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθος υπολογισμούς και να βγαίνουν πάντα ή σχεδόν πάντα εκτός προγράμματος. Στην αστρολογία αυτά τα άτομα ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια, που δεν είναι άλλα από τον Κριό, τον Ταύρο και τον Τοξότη.

  • Κριός

Ο Κριός επιθυμεί κάθε φορά να παραστεί στο ραντεβού του στην ώρα του, ωστόσο το χαοτικό πρόγραμμα που έχει συνήθως στέκεται εμπόδιο. Ο λάθος προγραμματισμός του, η ψευδαίσθηση ότι θα τα προλάβει όλα και η εσφαλμένη εκτίμηση του χρόνου αποτελούν αιτίες που πάντα εμφανίζεται αργοπορημένος. Ακόμα ένας λόγος που ο Κριός χάνει τον έλεγχο της ημέρας του είναι επειδή προσπαθεί να χωρέσει πολλά πράγματα μέσα σε λίγο – βασικά ελάχιστο – χρόνο, με αποτέλεσμα να μην τα προλαβαίνει. Κριέ, keep calm.

  • Ταύρος

Ο Ταύρος αποτελεί εκείνο το ζώδιο που του αρέσει να κινείται στους δικούς του ρυθμούς, οι οποίοι είναι αργοί. Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν θα αγχωθεί ποτέ για τον χρόνο και τα deadlines, αφού γνωρίζει πως στο τέλος της ημέρας θα τα έχει κάνει όλα, απλώς θα έχει χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Τις ημέρες που νιώθει κουρασμένος, ωστόσο, ο Ταύρος θα καθίσει αναπαυτικά στο κρεβάτι του, αγνοώντας όλες τις υποχρεώσεις του. Η ψυχική και σωματική υγεία αποτελούν προτεραιότητά του.

  • Τοξότης

Αν ένα πράγμα δεν μπορεί να κάνει ο Τοξότης στη ζωή του είναι να βάζει πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ποτέ καμία ρουτίνα και κάθε ημέρα φτιάχνει από την αρχή το πρόγραμμά του, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του. Και μπορεί στην καθημερινότητά του να λειτουργεί σαν φτερό στον άνεμο, ωστόσο, όταν οι φίλοι του τον χρειαστούν, θα τρέξει να βρεθεί στο πλευρό τους, αδιαφορώντας για ο,τιδήποτε άλλο.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καφές: Τα οφέλη του για τους άνδρες με καρκίνο του προστάτη

xristiana

Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτου Στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

xristiana

Πρώτη Εκδήλωση Δυναμικού Βαδίσματος Με Ζώα Συντροφιάς

xristiana