ΚεντρικήΥγεία

Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης: Δωρεάν εξέταση για όλους

8/7/2024

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας, πραγματοποιεί μία ακόμα δωρεάν κλινική αξιολόγηση και νευρολογική εξέταση ατόμων κάθε ηλικίας με παθήσεις σπονδυλικής στήλης από τον δημότη Άγγελο Κόλια, διευθυντή νευροχειρουργό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κέιμπριτζ και Νευροχειρουργό του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Η δράση «Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/07/2024 από τις 9:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα στα Δημοτικά Ιατρεία, Λεωφόρος Πεντέλης 62, 1ος όροφος.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εξέτασης, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν και να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2108045564.

Ο πόνος στη σπονδυλική στήλη (αυχένα, πλάτη ή μέση) είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα. Ο πόνος συνήθως υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες/εβδομάδες. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις ο πόνος επιδεινώνεται ή μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα.

Η δράση επαναλαμβάνεται λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των πολιτών και της συμμετοχής τους στην ανάλογη δράση που είχε πραγματοποιηθεί στις 29/05 στα Δημοτικά Ιατρεία.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Thessaloniki Beer Festival 2022

xristiana

Χαλβάς με σοκολάτα νηστίσιμος

xristiana

Καιρός: Λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana