ΚεντρικήΠεριβάλλον

Εθελοντικός Καθαρισμός του Δήμου στο Δάσος Φασίδερη

6/7/2024

Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού στο Δάσος Φασίδερη διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς το πρωί της Κυριακής 7/07/2024, στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την ανάδειξη και πυροπροστασία του καταπράσινου δάσους στα σύνορα Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Το σημείο συνάντησης για τους ενδιαφερόμενους θα είναι στις 10.00 πμ., στον χώρο του Mega ΑΒ Βασιλόπουλος (στην πίσω πλευρά) της Νέας Ερυθραίας.

Ο Δήμος θα έχει μεριμνήσει για σακούλες απορριμμάτων, συνεπώς ενημερώνει τους εθελοντές ότι θα ήταν καλό θα είναι να έχουν μαζί τους γάντια μιας χρήσης, νερό, καπέλο και προαιρετικά τσουγκράνες για τη συλλογή κλαδιών, φύλλων, ξερών χόρτων κ.λπ.

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση, να ζήσουν τη χαρά του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και όλοι μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη φροντίδα του περιβάλλοντος, προστατεύοντας αυτόν τον πολύτιμο «πνεύμονα οξυγόνου» του Δήμου και ένα από τα ομορφότερα δάση με πυκνή βλάστηση μέσα σε αστικό ιστό, από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Εμβολιασμοί Πολιτών Χωρίς Ραντεβού Στο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

xristiana

ROCK BEER FESTIVAL

xristiana

Αντιγήρανση: Το μυστικό για πιο γρήγορο, ορατό αποτέλεσμα

xristiana