ΖώδιαΚεντρική

Πανσέληνος Ιουνίου: Τα 2 ζώδια που θα αναμετρηθούν με το συναίσθημα στο φεγγάρι της Φράουλας

Το Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερου. Το φεγγάρι της Φράουλας, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε την πανσέληνο του Ιουνίου, πρόκειται να ευνοήσει κάποια ζώδια του κύκλου, ωστόσο σε κάποια άλλα δεν θα δείξει το καλύτερό του πρόσωπο.

Ειδικότερα, δύο ζώδια θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωπα με τις σκέψεις τους και να διαχειριστούν προβλήματα και καταστάσεις, που ενδεχομένως από μόνοι τους δεν θα επέλεγαν να κάνουν. Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη προκλήσεις και είναι σημαντικό να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Ο λόγος για τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Η πρώτη ημέρα των γενεθλίων του Καρκίνου συμπίπτει με την πανσέληνο, η οποία λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου και έτσι δε γίνεται να μην τον επηρεάζει.

Πώς θα επηρεαστούν τα 2 ζώδια από την πανσέληνο

  • Καρκίνος

Αυτή την περίοδο θα υπάρχει πολλή ένταση στη ζωή των Καρκίνων. Από τη δουλειά, το σπίτι και το γυμναστήριο θα κληθείς να επανεξετάσεις τη σχέση με αγαπημένα σου πρόσωπα, αναθεωρώντας για πράγματα και θέτοντας νέες βάσεις. Μήπως τελικά η ενέργεια που λαμβάνεις δεν σου κάνει και τόσο καλό; Η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν αντίθεση με την Πανσέληνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεσαι περισσότερο συναισθηματική, αφήνοντας τη λογική στην άκρη.

Μπορεί κατά βάθος να είσαι ένα ρομαντικό άτομο, όμως αυτή η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να τα δεις όλα με μια πιο ρεαλιστική ματιά. Σχέσεις που κρέμονται από μια κλωστή πιθανότατα ήρθε η ώρα να κοπούν εντελώς, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Οι εξελίξεις στη ζωή σου θα είναι ραγδαίες κι ό,τι κι αν συμβεί σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πως ήταν για το καλό σου.

  • Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, συνεπώς σε επηρεάζει άμεσα. Τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο, καθώς είναι μια καλή στιγμή να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου, να σιγουρευτείς για τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να έχεις στο πλευρό σου και να αντιμετωπίσεις με ευθύτητα και δυναμισμό τα εμπόδια που μπαίνουν συνεχώς μπροστά σου, κλείνοντάς σου τον δρόμο προς την ευτυχία.

Όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ένταση, την οποία πρέπει να διαχειριστείς ορθά, ελέγχοντας τα συναισθήματα που αναβλύζουν από μέσα σου. Κι ενώ γύρω σου υπάρχει ασάφεια και το τοπίο είναι θολό, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί ό,τι συμβαίνει στη ζωή του πριν προβείς σε αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ λογικής και συναισθήματος, προκαλώντας σου επιπλέον άγχος και πίεση. Χαλάρωσε και διαχειρίσου την κάθε ημέρα ξεχωριστά σαν να είναι η τελευταία.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Κατάθλιψη: Τα τρόφιμα που τη μετριάζουν – Η έρευνα που αφορά 280 εκατομμύρια παγκοσμίως

xristiana

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα σε χωματερή της Ξάνθης – Ζουν μέσα στα σκουπίδια τα σκυλιά

xristiana

«Η Αγωγή Του Λόγου»: Επιμορφωτικό Εργαστήριο Ορθοφωνίας Και Κινησιολογίας

xristiana