ΚεντρικήΚοινωνικά

Επιστρέφει το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

26/6/2024

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου της Θεσσαλονίκης, με την μακρόχρονη πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και της Βόρειας Ελλάδας, φέτος πραγματοποιεί την έναρξή του την Παρασκευή 5 Ιουλίου στην παραλία του Λευκού Πύργου.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου φέτος θα σας κρατήσει συντροφιά με χιλιάδες τίτλους βιβλίων, παρουσιάζοντας όλη τη σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή στα 110 εκθετήρια του που απλώνονται στην έκταση της παραλίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εκδοτών, την παρουσία τους θα δώσουν 400 εκδοτικοί οίκοι απ’ όλη τη χώρα ενώ περισσότεροι από 500 συγγραφείς θα υπογράψουν τα βιβλία τους.

Αφιερωμένο στα κυπριακά γράμματα και στην κυπριακή ποίηση

Το φετινό φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στα κυπριακά γράμματα και στην κυπριακή ποίηση. «Στους δύσκολους και ταραγμένους καιρούς που διανύουμε το βιβλίο εξακολουθεί να φωτίζει το μονοπάτι της ανθρώπινης συλλογικής διαδρομής προς την γνώση», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ πρέπει να σεβαστούν τη Συνθήκη για την ΕΕ και να υλοποιήσουν άμεσα διαρθρωμένο διάλογο με την κοινωνία των πολιτών

xristiana

Κορονοϊός και ιώσεις κρατούν πολλά παιδιά μακριά από το σχολείο – Η εγκύκλιος για τα μέτρα υγιεινής

xristiana

Αγώνες στίβου για παιδιά

xristiana