ΚεντρικήΚοινωνικά

Έκθεση Ζωγραφικής της Δ. Βρουβάκη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης

5/6/2024

O Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Έκθεση Ζωγραφικής της Δέσποινας Βρουβάκη με τίτλο: «Η Σοφία των Δέντρων».

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρος Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, καθημερινά 10:00 έως 13:00 το πρωί και 18:00 έως 21:00 το βράδυ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στις 19:00.

Επιμέλεια Έκθεσης: Μαρίνα Γκόντα

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 9969629.

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Βρουβάκη

«Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη όπου και κατοικεί. Η επαφή της με την τέχνη ξεκίνησε με την προσπάθεια δημιουργίας και έκφρασης μέσω της ζωγραφικής και την παρακολούθηση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το ενδιαφέρον της για την τέχνη την οδήγησε στο εργαστήρι ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, όπου βίωσε την μαγεία της δημιουργίας σε ένα περιβάλλον που ενέπνεε την έκφραση και την καινοτομία.

Στην συνέχεια παρακολούθησε επίσης το εργαστήρι ζωγραφικής του Δήμου Ηλιούπολης και κατόπιν το τμήμα ζωγραφικής του Πειραματικού ΙΕΚ Γλυφάδας. Τα θέματα των έργων της σχετίζονται με τα ερεθίσματα, την κοινωνική ευαισθητοποίηση, τα συναισθήματα, την αισθητική και τις αναζητήσεις της.

Έχει πραγματοποιήσει, τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές πανελλαδικά. Αυτή η πορεία της ως καλλιτέχνη την έχει διδάξει πολλά για τον εαυτό της, την τέχνη και τον κόσμο γύρω της και είναι ευγνώμων για την κάθε στιγμή που μπορεί να μοιραστεί τη δημιουργικότητά της με τους άλλους».

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πώς το τσάι matcha βοηθάει στα δόντια;

xristiana

Δωρεάν Rapid Test COVID-19 Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 2/12

xristiana