ΚεντρικήΚοινωνικά

82η εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Π.Φαλήρου

23/5/2024

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 82η Εθελοντική Αιμοδοσία του, τo Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από 10:00 έως 13:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης).

Για την αποφυγή συγκέντρωσης εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίζουν έγκαιρα το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο Τ. 210-98 39 373 (08.00-14.00).

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης προσκαλούν όλους τους Δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας.

Ως Δημοτική Αρχή φροντίζουμε διαρκώς για την σωστή οργάνωση των υπηρεσιών μας, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία και στηρίζοντας πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Μετάλλαξη Όμικρον 2: Τα συμπτώματα που δείχνουν αν νοσείτε, χωρίς θετικό τεστ

xristiana

SOS εκπέμπουν οι μονάδες αιμοδοσίας των νοσοκομείων

xristiana

ΕΕ: Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις οικολογικών αυτοκινήτων το 2021

xristiana