ΖώδιαΚεντρική

Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να πουν «όχι»

Αυτά τα ζώδια απλώς δεν θέλουν ποτέ να απορρίπτουν τους άλλους

Υπάρχουν ζώδια που θέλουν και μπορούν να βάζουν όρια. Δεν κάνουν στην άκρη τις ανάγκες τους, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των άλλων. Υπάρχουν, όμως, και μερικά ζώδια που επιβαρύνονται συναισθηματικά όταν λένε «όχι».

Συνήθως, φοβούνται μην απογοητεύσουν ή στεναχωρήσουν τους άλλους και τις περισσότερες φορές αποφεύγουν οποιαδήποτε σύγκρουση. Για αυτά τα ζώδια, το «όχι» σημαίνει και χαμένες ευκαιρίες ή χαμένες συναρπαστικές περιπέτειες.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να πουν «όχι»

Ζυγός

Εκτιμά την αρμονία και την ισορροπία, γι΄αυτό και προσπαθεί να διατηρεί μια ειρηνική ατμόσφαιρα, αποφεύγοντας – όταν είναι δυνατό, τις συγκρούσεις. Η έμφυτη επιθυμία του να ευχαριστεί τους πάντες, είναι και το χαρακτηριστικό που τον δυσκολεύει στο να λέει «όχι», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει συμβιβασμό των δικών του αναγκών.

Ιχθύς

Η ενσυναίσθηση βρίσκεται βαθιά στη συμπονετική ψυχή του. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να κατανοεί και να συνδέεται με τα συναισθήματα των άλλων, κάτι που συχνά τον οδηγεί στο να βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του. Δυσκολεύεται να πει «όχι», καθώς φοβάται μην απογοητεύσει ή να πληγώσει κάποιον, θυσιάζοντας τη δική του ευημερία.

Καρκίνος

Ακόμα ένα ζώδιο με μεγάλη ενσυναίσθηση. Η στοργική φύση του Καρκίνου, μπορεί να γίνει τροχοπέδη όταν πρόκειται να πει «όχι» σε κάτι. Το συγκεκριμένο ζώδιο φοβάται ότι θα θεωρηθεί μη υποστηρικτικός εάν απορρίψει μια πρόταση που θα του κάνεις. Συχνά, λέει «ναι» για να αποφύγει να πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων.

Τοξότης

Ναι, είναι ένα ζώδιο που αποζητά την περιπέτεια, αλλά το ατίθασο πνεύμα του είναι κι αυτό που τον δυσκολεύει στο να απορρίπτει το οτιδήποτε. Ένας Τοξότης μπορεί να φοβάται ότι χάνει συναρπαστικές περιπέτειες ή εμπειρίες ζωής – εάν πει «όχι», γεγονός που μπορεί να τον οδηγήσει στο να δεσμεύεται υπερβολικά.

Κριός

Η ενεργητική φύση του Κριού τον καθιστά πάντα έτοιμο για να νέες προκλήσεις. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να μεταφραστεί σε δυσκολία στο να πει «όχι». Ένας Κριός φοβάται να θεωρηθεί αδύναμος ή χωρίς φιλοδοξίες και συχνά λέει «ναι» σε όλα, απλώς για να αποδείξει τις ικανότητές του. Η ανάγκη του να έχει τον έλεγχο και να αναλαμβάνει κάθε έργο, τον κάνει να μην μπορεί να απορρίψει εύκολα κάτι.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

56η Ετήσια Θεραπευτική Ενημέρωση 2023

xristiana

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καστοριάς συνεχίζεται με τρεις «δυνατές» εκδηλώσεις

xristiana

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

xristiana