ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτά είναι τα κόλπα για να ξεμπερδεύεις εύκολα τα μαλλιά σου χωρίς να σπάνε!

6/3/2024

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια απλά και αποτελεσματικά κόλπα που μπορεί να διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία προκειμένου τα μαλλιά σου να είναι απαλά και ευκολοχτένιστα με λίγες μόνο κινήσεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα εκείνα που μπορείς να κάνεις για να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου σε χρόνο dt ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια.

Δες τα κόλπα για να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου χωρίς να σπάσουν

Μετά το λούσιμο φρόντισε να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο ταμποναριστά με τη βοήθεια μιας βαμβακερής πετσέτας αποφεύγοντας το τριβή. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεις το φριζάρισμα, ενώ ακόμη διευκολύνεις το χτένισμά σου.

Στη συνέχεια με μια φαρδιά χτένα ξεμπέρδεψε προσεκτικά τα μαλλιά σου χτενίζοντας μικρές τούφες και ένα-ένα κόμπο τη φορά. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεμπερδέψεις τα φυσικά, σγουρά ή σπαστά μαλλιά χωρίς να τα φθείρεις. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να αφιερώσεις χρόνο στη διαδικασία και να είσαι προσεκτική αποφεύγοντας τις απότομες κινήσεις. Για ακόμη πιο εύκολο ξεμπέρδεμα εφάρμοσε, μετά το λούσιμο και σε νωπά μαλλιά, ένα leave in conditioner με ευεργετικά έλαια που θα τους χαρίσει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ ακόμη θα διευκολύνει τη διαδικασία.

Εάν έχεις ίσια ή σπαστά λεπτά μαλλιά, τα οποία μπερδεύονται με το παραμικρό φρόντισε να τα λούζεις πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή πάνω από δυο φορές για να είναι καλοφροντισμένα. Επίσης, μετά το λούσιμο μην αμελείς να απλώνεις στις άκρες τους μια μαλακτική κρέμα που θα κάνει την τρίχα πιο λεία και πιο απαλή διευκολύνοντας έτσι το ξεμπέρδεμα. Τέλος, εκτός από μια αραιή χτένα μαλλιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια πλατιά βούρτσα, με την οποία θα χτενίσεις τα μαλλιά σου όσο είναι στεγνά.

Bonus tip

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ξεμπερδέματος, γέμισε ένα μπουκάλι ψεκασμού με χλιαρό νερό προσθέτοντας μια ιδέα από μια μαλακτική κρέμα. Στη συνέχεια ψέκασε με αυτό κατά μήκος των μαλλιών σου εστιάζοντας στις άκρες τους.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εξαντλούνται τα αποθέματα σε καυσόξυλα στη Βόρεια Ελλάδα – Πού κυμαίνονται οι τιμές

xristiana

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

xristiana

Cyprus Career Expo: η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση καριέρας και εργοδότησης στην Κύπρο επιστρέφει διαδικτυακά!

xristiana