ΚεντρικήΚοινωνικά

Brandstorm: Δήλωσε συμμετοχή στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για φοιτητές!

23/01/2024

Το L’Oréal Brandstorm είναι ο μοναδικός διαγωνισμός καινοτομίας του Ομίλου L’Oréal για νέους/ες. Ξεκίνησε πριν από 31 χρόνια, είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα της L’Oréal και έχει στόχο να βοηθήσει τους/τις νέους/ες να ξεκινήσουν την καριέρα τους. 

Όμιλος L’Oréal προσκαλεί όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, φοιτητές/ριες και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων από 18 έως 30 ετών, να συμμετάσχουν στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό καινοτομίας.

Στον τελευταίο διαγωνισμό του L’Oréal Brandstorm στην Ελλάδα συμμετείχαν 160 νέοι, 9 finalists παρουσίασαν το project τους στην κριτική επιτροπή της L’Oréal στην Αθήνα και η νικήτρια ομάδα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διεθνή Τελικό του L’Oréal Brandstorm στο Παρίσι.

Γίνε μέρος μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας! Απόκτησε πρόσβαση σε masterclasses, ατομική καθοδήγηση από στελέχη της L’Oréal και e-learning πλατφόρμες με πλούσιο περιεχόμενο για την επιχειρηματικότητα από τη L’Oréal και τη Salesforce

Ενδεικτικό Χρονοδιάγραμμα

  • Υποβολή Συμμετοχών και Προτάσεων: έως 22 Μαρτίου 2024
  • Αξιολόγηση & Επιλογή: έως αρχές Απριλίου 
  • Τοπικοί Tελικοί: Μέσα Απριλίου 
  • Διεθνείς Τελικοί: Ιούνιος 2024

Τι θα κερδίσεις!

  • Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση στο networking της L’Oréal, ευκαιρίες αναβάθμισης δεξιοτήτων αλλά και πρακτικής άσκησης!
  • Τοπικοί νικητές: Kαθοδηγούνται από ειδικούς της L’Oréal και προσκαλούνται να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στον Διεθνή Τελικό στο Λονδίνο (καλύπτονται τα έξοδα ταξιδιού)!
  • Βασικό βραβείο: Μια 3μηνη αμειβόμενη αποστολή ενδοεπιχειρηματικότητας (intrapreneurship mission) στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal για τη νικήτρια ομάδα, για να αναπτύξει το έργο της!

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Κολπικές εκκρίσεις στην εγκυμοσύνη: Πότε είναι ανησυχητικές

xristiana

Ευρωπαϊκό Φόρουμ ΑμΕΑ προς ΕΕ: Βάλτε τέλος στην «εφιαλτική» εμπειρία των αεροπορικών ταξιδίων

xristiana

Thess Clean – Thess Green

xristiana