ΚεντρικήΚοινωνικά

Συγκέντρωση – συναυλία για τον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο στο Ηράκλειο

4/11/2023

Μεγάλη Συγκέντρωση- Συναυλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, διοργανώνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 6:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Ήδη το «παρών» δίνουν οι: Γιώργης Φασουλάς& Κώστας Καλλέργης, Βασίλης Ξυλούρης& Μαρία Σταυρακάκη, Λευτέρης Καλλέργης & Μανούσος Καλλέργης, Σωτήρης Μαργαρίτης

Το Σάββατο συμπληρώνονται 4 εβδομάδες από τότε που το κράτος του Ισραήλ έχει εξαπολύσει τη δολοφονική του μηχανή εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Μέχρι τώρα, πάνω από 8.500 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων πάνω από 3.500 είναι παιδιά και πάνω από 2.000 γυναίκες. Ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, καθώς η Γάζα είναι αποκλεισμένη, τα νοσοκομεία καταστρέφονται ή δεν έχουν τα απαραίτητα υλικά για τη σωτηρία των τραυματιών.

Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου συναυλία

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η κυβέρνηση (στα βήματα των προηγούμενων), καθώς και μια σειρά ΜΜΕ, διαλέγουν την πλευρά του θύτη. Ακολουθώντας πιστά την πολιτική των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών και της ΕΕ, διέθεσε τη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας για να εγκατασταθεί το στρατηγείο των δυνάμεων υποστήριξης του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή και διαθέτει 3 φρεγάτες σε κοινούς σχηματισμούς ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών και ΕΕ στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο νησί μας η αναβαθμισμένη Βάση της Σούδας είναι η αιχμή του δόρατος και τις τελευταίες μέρες η δραστηριότητά της για την κάλυψη των επιχειρήσεων του Ισραήλ έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται ποικιλόμορφα στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων για μια πατρίδα ελεύθερη, με τους ίδιους νοικοκύρηδες του τόπου τους, για να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις για να απελευθερωθούν από κάθε εκμετάλλευση και καταπίεση. 

Μαζί με τα εκατομμύρια διαδηλωτών σε όλο τον κόσμο απαιτούμε:

  • Να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη με τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967!
  • Να γυρίσουνόλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ!
  • Να απελευθερωθούν άμεσαοι χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοιαπό τις ισραηλινές φυλακές!
  • Να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες μας από τη Μέση Ανατολή!
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα!”

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

3ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις

xristiana

Γ. Στασινός (ΤΕΕ): Η πολιτεία οφείλει να νομοθετήσει για την εκτός σχεδίου δόμηση

xristiana

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αργολίδα

xristiana