ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά!

11/11/2023

Πόσες φορές δεν άργησες στη δουλειά προσπαθώντας να στρώσεις αυτά τα άτιμα μαλλιά σου τα οποία κάποιες μέρες δεν θέλουν με τίποτα να ασχολείσαι μαζί τους..; Mέρες που έχουν πεισματικά επιλέξει να κάνουν το δικό τους..; Αντί λοιπόν να προσπαθείς να σώσεις όσα δεν σώζονται το πρωί, προσπάθησε με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους να δημιουργήσεις τον δρόμο για υπέροχα μαλλιά από το προηγούμενο βράδυ.

Hair Secret #1

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις τη σύγχυση που επικρατεί στο κεφάλι σου κάθε πρωί είναι να επενδύσεις στις μεταξωτές μαξιλαροθήκες. Οι βαμβακερές σε αντίθεση με τις μεταξωτές, δημιουργούν φθορές στα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι μεταξωτές διατηρούν την υγρασία των μαλλιών μας και την φυσική τους γυαλάδα και λάμψη.

Hair Secret #2

Ένα ακόμα μυστικό που θα πρέπει να ακολουθείς πιστά είναι το να μην κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά. Όταν τα μαλλιά μας είναι ακόμα βρεγμένα είναι πολύ πιο εύκολο να σπάνε και να φθείρονται καθώς στριφογυρνάμε στο κρεβάτι μας. Έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως αν τα χτενίζαμε απότομα, ενώ είναι ακόμα υγρά και εύθραυστα.

 Hair Secret #3

Βάλε λαδάκι στα μαλλιά σου πριν τον ύπνο. Αυτό θα σου χαρίσει τα λαμπερά μαλλιά που ονειρεύεσαι το επόμενο πρωί. Μπορείς ακόμα και να βάλεις σε όλα τα μαλλιά σου είτε αμυγδαλέλαιο, είτε λάδι καρύδας, είτε argan, να το αφήσεις όλη τη νύχτα και να λούσεις το πρωί. Η λάμψη τους θα είναι απίστευτη και η διαφορά που θα παρατηρήσεις επίσης.

Hair Secret #4

Δημιούργησε ελαφριές μπούκλες στα μαλλιά σου πιάνοντας τα από το βράδυ σε ψηλό κότσο. Το ύψος του θα καθορίσει τον όγκο που θα έχουν στις ρίζες και το επόμενο πρωί θα έχεις μια πλούσια κυματιστή κόμη σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Hair Secret #5

Αν χρησιμοποιείς τη φανταστική λύση του dry shampoo γιατί λίγο βιάζεσαι, λίγο ήπιες δυο ποτάκια παραπάνω και βαριέσαι να λουστείς, ή θέλεις να δώσεις ζωή και όγκο στα μαλλιά σου, φρόντισε να μην το κάνεις το πρωί, αλλά το προηγούμενο βράδυ. Έτσι όλη τη νύχτα και όσο εσύ βλέπεις υπέροχα όνειρα, αυτό θα απορροφήσει την λιπαρότητα ώστε να ξυπνήσεις φρεσκαδούρα το πρωί. Ένα χτένισμα για να απομακρυνθεί η  περίσσεια ποσότητα του προϊόντος και είσαι έτοιμη! 

Hair Secret #6

Τέλος, παλιό αλλά καλό κόλπο, (σιγουράκι), είναι να δημιουργήσεις όμορφες πλεξούδες από το βράδυ αφού πριν ψεκάσεις τα μαλλιά σου με ένα salt spray. Όταν το πρωί τα λύσεις θα έχουν υπέροχα beach waves σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. 

Ισμήνη Γεωργιλάκη

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δικαιολογητικά Ένταξης Στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αμαρουσίου

xristiana

Θυμωμένα παιδιά …… Αμήχανοι γονείς…

xristiana

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΧΟΡΟΡΥΘΜΙΚΗ: Μια τριλογία ΕΥΕΞΙΑΣ στη μετά-COVID εποχή

xristiana