ΚεντρικήΟμορφιά

Μυστικά και tips για να βάφεσαι σε χρόνο μηδέν

15/11/2023

Μέσα στην καθημερινότητα ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, οι υποχρεώσεις μας πάρα πολλές και διαρκώς ψάχνουμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να αμελούμε την περιποίηση του εαυτού μας ή να κάνουμε «εκπτώσεις» στην εμφάνισή μας, αλλά να βρίσκουμε έξυπνους τρόπους ώστε να το καταφέρνουμε.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο καθημερινό μας μακιγιάζ και πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο έτσι ώστε να συνεχίσουμε τη μέρα μας. Παρακάτω θα βρεις μερικά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να βάφεσαι σε χρόνο μηδέν.
Αν θέλεις να απλοποιήσεις αλλά και να επιταχύνεις τη διαδικασία του μακιγιάζ σου δώσε βάση στα δυνατά χαρακτηριστικά σου. Για παράδειγμα αν έχεις όμορφα καλοσχηματισμένα χείλη φρόντισε να είναι πάντα καλά ενυδατωμένα εφαρμόζοντας κάθε βράδυ ένα lip mask. Έτσι μόνο με ένα ελαφρύ foundation και ένα κραγιόν θα φαίνεσαι πάντα περιποιημένη.

Επίσης είναι σημαντικό να επενδύσεις σε κάποια βασικά προϊόντα μακιγιάζ από τα οποία θα αποτελείται το νεσεσέρ που χρησιμοποιείς καθημερινά. Αυτά δε χρειάζεται να είναι πολλά όμως αναλόγως τις ανάγκες τις καθεμιάς μας μπορεί να διαφέρουν. Ένα bronzer, ένα ρουζ, ένα concealer, ένα μολύβι ματιών και μια μάσκαρα είναι τα απολύτως απαραίτητα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Διοργανώνει Ο ΦΣΘ – Πότε Μπορούν Να Δώσουν Αίμα Νοσήσαντες Και Εμβολιασμένοι

xristiana

Αναδεικνύεται ο αρχαιολογικός χώρος Πλωτινόπολη στον Έβρο

xristiana

Τι πρέπει να τρώει ένας διαβητικός το πρωί για καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου

xristiana