ΚεντρικήΠεριβάλλον

Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Οι ημερομηνίες-κλειδιά για το πρόγραμμα μέχρι τέλος Νοεμβρίου

1/11/2023

Τρεις σημαντικές προθεσμίες που αφορούν στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά το πέρας της υποβολής αιτήσεων.

Οι παρατάσεις αφορούν στη λήξη εξαργύρωσης δεσμευμένων επιταγών, στην παράδοση παλαιών συσκευών από ωφελούμενους και στη δυνατότητα επιστροφών – ακυρώσεων συναλλαγών.

Ειδικότερα όσον αφορά στις νέες προθεσμίες του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»:

1. Λήξη εξαργύρωσης δεσμευμένων επιταγών:

Οι επιταγές, οι οποίες είναι σε κατάσταση «δέσμευσης σε έμπορο» μπορούν, πλέον, να εξαργυρωθούν μέχρι και την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 (από 8 Νοεμβρίου 2023, που ήταν η προηγούμενη προθεσμία).

2. Παράδοση παλαιών συσκευών από ωφελούμενους:

Παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση, από τους ωφελούμενος στους εμπόρους, μπορούν να γίνονται έως και την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου (από 8 Νοεμβρίου 2023, που ίσχυε μέχρι πρότινος). Ειδικά για τις εξαργυρώσεις των επιταγών, οι οποίες είναι σε κατάσταση «δέσμευσης σε έμπορο», οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενους μπορούν να γίνονται έως και την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου (από 23 Νοεμβρίου, που προβλεπόταν).

3. Δυνατότητα επιστροφών/ακυρώσεων συναλλαγών:

Με τα νέα δεδομένα, μπορούν να πραγματοποιούνται επιστροφές και ακυρώσεις συναλλαγών μέχρι την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου (από 23 Νοεμβρίου, που ίσχυε).

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς θα κάνετε τα μάτια σας πιο όμορφα και μεγάλα;

xristiana

Οι χώρες με τις μεγαλύτερες και μικρότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας

xristiana

Έκανες laser; Αυτά πρέπει να προσέξεις μετά τη θεραπεία αποτρίχωσης!

xristiana