ΚεντρικήΚοινωνικά

To Thrift Festival ξεκινά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

5/10/2023

Το τρίτο Thrift Festival ξεκινά αύριο Παρασκευή στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο και το δεύτερο φεστιβάλ με πάνω από 20.000 επισκέπτες.

Οι λάτρεις του vintage και του second hand θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα από όλες τις δεκαετίες, από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο ανατρεπτικά και όχι μόνο. Θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι έργα τέχνης και οικολογικά προϊόντα.

“Το Thrift Festival δεν είναι απλώς ένα από τα πολλά flea markets που βρίσκουμε στην Ελλάδα, αλλά ένα πραγματικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το vintage, την ανακύκλωση και την τέχνη σε διάφορες μορφές. Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια κοινότητα που ανταλλάσσει ιδέες, εμπειρίες και προϊόντα, προωθώντας την αναγνώριση νέων μικρών επιχειρήσεων”, αναφέρουν σε ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Για το τρίτο φεστιβάλ, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες! Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες, όπως live εμφανίσεις, workshops και διαγωνισμούς, που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές του Thrift Festival έχουν σκεφτεί και τους φίλους της μόδας, που θέλουν να ανακαλύψουν νέα brands και σχέδια.

Στο φεστιβάλ θα βρείτε ανεξάρτητα εμπορικά brands με μοναδικά σχέδια και κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους σχεδιαστές και να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργική τους διαδικασία.

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 23/8

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana

Τι μπορεί να συμβεί αν βάλεις το ξίδι στη διατροφή σου καθημερινά

xristiana