ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης στον Δήμο Βριλησσίων

2/10/2023

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, ανακοίνωσε ότι διοργανώνει σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου, με εξέταση μέτρησης με ειδικό μηχάνημα αλλά και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στα Δημοτικά Ιατρεία (Λ. Πεντέλης 62, 1ος όροφος), ώρες 10.00-13.00, με ιατρική επίβλεψη του ιατρού των Δημοτικών Ιατρείων χειρουργού – ορθοπεδικού, Επαμεινώνδα Τουργέλη.

Πληροφορίες και ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, τηλέφωνο 210 8045564 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση, αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης, και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

3 ζώδια που είναι αποφασισμένα να πετύχουν μέσα στο επόμενο διάστημα

xristiana

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: Ρίξτε την πίεση ακολουθώντας 8 απλούς κανόνες (εικόνες)

xristiana

Προγραμματισμένη Δωρεάν Εξέταση HIV – Ηπατίτιδας Β & C, Από Την PRAKSIS

xristiana