ΖώδιαΚεντρική

18/9: Μην φοβηθείτε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα όνειρα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας ωθεί να δώσετε προτεραιότητα στις βαθύτερες επιθυμίες σας

Συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές είναι μια ημέρα κατά την οποία μπορείτε να εξετάσετε το κάθε τι με βάση το πώς νιώθετε και τί σας καθρεφτίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες και καταστάσεις έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο έρχεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και ειδικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καθημερινές καταστάσεις ή κάτι που αφορά την εργασία σας κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε και να κάνετε δημιουργικά πράγματα θα κινεί τα βήματά σας σήμερα και αύριο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δυνατές οι επόμενες δύο ημέρες γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε με ευελιξία όπου βλέπετε πιθανά εμπόδια. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα και αύριο με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν είναι εύκολη ούτε βατή. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά αλλά και από διαφορετικές οπτικές. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων γιαυτό δείξτε την αξία σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα, κάτι που ενέχει κινδύνους λόγω ότι δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με απολαβές έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και εσείς καλείστε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή και η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονες από πλευράς δυναμικής και είναι στο χέρι σας πως θα προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι επαφές που κάνετε σήμερα και αύριο θα πρέπει να είναι συνειδητές και οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια. Το ενεργειακό δυναμικό το επόμενο διήμερο είναι έντονο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 29/9

xristiana

Η ευχάριστη δραστηριότητα που ακονίζει το μυαλό και δυναμώνει τη μνήμη

xristiana

Το χρωματιστό eyeliner είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή στο μακιγιάζ

xristiana