ΚεντρικήΠεριβάλλον

Βουλγαρία: Εγκαινιάστηκε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα

1/9/2023

Το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας από βιομάζα στο Svilosa AD (εργοστάσιο παραγωγής λευκασμένου κραφτ πολτού και προϊόντων αυτού) στη Βουλγαρία, και συγκεκριμένα στο Σβιστόφ, εγκαινίασε σήμερα η αντιπρόεδρος Ιλιάνα Γιότοβα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το έργο υλοποιήθηκε με κινεζικές επενδύσεις. Η αντιπρόεδρος δήλωσε ότι το νέο εργοστάσιο αποτελεί καλό νέο για τη χώρα.

«Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα καλά νέα στο παρασκήνιο των καθημερινών μαύρων χρονικών, των πολιτικών αποφάσεων που αντί να διευκολύνουν, εμποδίζουν την ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας, στο φόντο του σκανδαλώδους καπνού που απελευθερώνουν διάφορα ιδρύματα για να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό που ενδιαφέρει κάθε Βούλγαρο», δήλωσε η Γιότοβα.

«Ελπίζω ότι τις επόμενες ημέρες, πέρα από το να πολεμά τον Πρόεδρο Ράντεφ, η κυβέρνηση θα υιοθετήσει σοβαρά μια νομοθεσία που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη», σχολίασε η αντιπρόεδρος αναφερόμενη στην πολιτική κατάσταση της χώρας.

«Αντί για απερίσκεπτες αποφάσεις, επικεντρωθείτε στους σημαντικούς νόμους. Από την αρχή των εργασιών του, το κοινοβούλιο έχει ψηφίσει 10 νόμους, επτά από τους οποίους είναι επικυρώσεις διεθνών συμβάσεων, τρεις σχετίζονται με τον προϋπολογισμό. (Η υπόλοιπη νέα νομοθεσία) είναι τροποποιητικοί νόμοι, οι περισσότεροι από τους οποίους προτάθηκαν από το υπηρεσιακό υπουργικό συμβούλιο», πρόσθεσε.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Νίκος Χαλκιάς, Ένας Ήρωας Για Πολλούς…»

xristiana

Cheesecake λάιμ αβοκάντο για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana