ΚεντρικήΚοινωνικά

«ΑΓΑΠΗΣ ΒΗΜΑΤΑ» με τα χορευτικά της ΚΕΠΑΠ

10/9/2023

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ομάδων της  Κ.Ε.Π.Α.Π. με τίτλο «Αγάπης Βήματα», για ένα σεργιάνι με χορούς και τραγούδια που ύμνησαν το υπέρτατο αγαθό της αγάπης, προσκαλούν τους δημότες, σε συνέχεια των φθινοπωρινών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Βίκυ Κανέλλου, το Σάββατο, 16/9, στις 8μμ στο ανοικτό αμφιθέατρο στο δάσος Αμαδρυάς Φιλύρου.

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα Φιλύρου και Χορτιάτη υπό την επιμέλεια των Χοροδιδασκάλων Στέλιου Μπαξεβάνου και Ιωάννας Σαμαρά και απαγγελία της Βάσως Καρανάσιου. Την παράσταση συνοδεύει ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, τονίζει: «Αγάπη, μία λέξη με πέντε μόνο γράμματα που αποτελεί το Α και το Ω της ζωής του ανθρώπου. Ένα βαθύ ανθρώπινο συναίσθημα που υμνήθηκε με άπειρους στίχους και χορεύτηκε με χιλιάδες βήματα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μας που γίνονται, όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σας προσκαλούμε όλους, να γιορτάσετε, να τραγουδήσετε και να χορέψετε μαζί μας στα βήματα του πιο ανθρώπινου και τρυφερού συναισθήματος, της αγάπης» .

Από τη μεριά της η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.Π., Βίκυ Κανέλλου δήλωσε ότι «όσο καλά και αν μετράς τα βήματα του χορού το αποτέλεσμα θα είναι άχαρο και βαρετό, αν λείπει η αγάπη για τον χορό. Η αγάπη είναι αυτή που ζωντανεύει τον χορό και τον κάνει ένα συναρπαστικό βίωμα όπως άλλωστε η αγάπη είναι αυτή που όλα τα ομορφαίνει».

Related posts

Εβδομάδα του Εκπαιδευτικού από τη Microsoft

xristiana

«Μικρασία 100 χρόνια μετά» – Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Δήμου Χαλανδρίου

xristiana

Ο οδηγός

xristiana