ΚεντρικήΚοινωνικά

Θαλάσσια μπάνια τον Αύγουστο

5/8/2023

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας  προγραμματίζει θαλάσσια μπάνια στους Αγίους Θεοδώρους, για τον μήνα Αύγουστο και ειδικότερα τις ημερομηνίες: 7, 9, 11, 17, 18, 21 και 23 Αυγούστου. 

Τα πούλμαν θα ξεκινούν από τρία σημεία, Προφήτη Ηλία (επί της Παπαδιαμάντη), Στέγη Ποντίων (Μεγάλου Αλεξάνδρου 169) και Πλατεία Μοκρυγιάννη (Ηρακλείου 20) στις 8:30 το πρωί. Στις 12:30 το μεσημέρι αναχωρούν από τους Αγίους Θεοδώρους.

Προτεραιότητα στο πρόγραμμα έχουν οι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές του δήμου μας (κοινωνικό φροντιστήριο, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, παροχή συσσιτίου), καθώς και  τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προβλέπει οικονομική συμμετοχή των πολιτών 2 ευρώ  ανά άτομο, ανά μπάνιο, συνολικά 14 ευρώ ανά άτομο για τις 7 ημέρες συμμετοχής, τα οποία καταβάλλονται κατά την εγγραφή.  Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για τα παιδιά έως 5 χρόνων. Σε περίπτωση που οι κατά προτεραιότητα ωφελούμενοι δεν επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τις επτά ημέρες, οι θέσεις θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Η ένταξη των ατόμων στο πρόγραμμα θα γίνεται μέχρι και τη συμπλήρωση των  διαθέσιμων θέσεων. Τηρείται σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αποδεικτικό για τη διεύθυνση κατοικίας
  • Υπεύθυνη δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας (δίνεται από την υπηρεσία)
  • Υπεύθυνη δήλωση που αφορά στη συνοδεία των ανηλίκων (δίνεται από την υπηρεσία)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία)

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται αυτοπροσώπως στο Α ΚΑΠΗ του δήμου μας, στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7, Τ. 2105690075έως και τη συμπλήρωση των θέσεων, ώρες: 8 το πρωί έως και τις 3.30 το μεσημέρι.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας: Διήμερο γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες

xristiana

Ακανόνιστος ύπνος: Οι επιπτώσεις στο έντερο

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 13/1

xristiana