ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Το πιο εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ με glitter για την ημέρα του γάμου σου!

21

18/3/2023

Το γαλλικό μανικιούρ είναι, ίσως, το πιο κλασικό nail art και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Τα γαλλικά νύχια μπορούν να κολακεύσουν οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιών, και είνα κατάλληλο για κάθε ντύσιμο.

Αλλά μερικές φορές, ακόμη και τα κλασικά σχέδια μπορούν να δεχτούν αλλαγές, είτε πρόκειται για το χρώμα, το nail art ή το φινίρισμα. Ένας από τους πλέον αγαπημένους μας τρόπους για να υιοθετήσουμε το γαλλικό μανικιούρ είναι προσθέτοντας λίγη λάμψη.

Το γαλλικό μανικιούρ με glitter είναι, αδιαμφισβήτητα, το πιο glam σχέδιο νυχιών που μπορείς να βρεις στις top τάσεις. Και φυσικά ταιριάζει ακόμη και σε νυφούλες! Έτσι, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε το ωραιότερο γαλλικό μανικιούρ με glitter για την σημαντική ημέρα του γάμου σου.

Εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ με glitter για την ημέρα του γάμου σου!

Το γαλλικό μανικιούρ έχει γίνει το πιο iconic nail art όλων των εποχών, αφού έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μόδας. Είναι τόσες πολλές οι εκδοχές του, που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ένα γαλλικό νύχι που να σου ταιριάζει.

Το παρακάτω γαλλικό μανικιούρ με glitter είναι η σημερινή πρόταση στα νύχια για όσες παντρεύονται αυτή την εποχή. Αν λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ, αλλά θέλεις να έχεις λίγη παραπάνω λάμψη την ημέρα του γάμου σου, τότε το ασημί γαλλικό μανικιούρ με glitter που βρήκαμε είναι η τέλεια πρόταση.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com