ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Εξαφάνισε τις ρυτίδες σου με αυτό το συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου!

45

26/1/2023

Οι ρυτίδες είναι ένα αναπόφευκτο σημάδι του χρόνου που περνάει από πάνω μας, καθώς το δέρμα μας παράγει λιγότερες πρωτεΐνες, κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό κάνει το δέρμα πιο λεπτό και λιγότερο ανθεκτικό στη φθορά.

Η έκθεση στο περιβάλλον, η αφυδάτωση και οι τοξίνες μπορούν όλα να κάνουν το πρόσωπό μας πιο πιθανό να αναπτύξει έντονες ρυτίδες. Οι ρυτίδες είναι ένα φυσικό μέρος της γήρανσης και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να τις αποκτήσεις.

Αλλά αν θέλεις να επιβραδύνεις τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σου, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να το κάνεις! Και εμείς σου έχουμε βρει ένα συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου και βοηθά στην άμεση αντιμετωπίση των ρυτίδων.

Εξαφάνισε τις ρυτίδες σου με αυτό το συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου!

Δοκίμασε το τσάι με φύλλα λεμονιού

Μία από τις νεότερες ολιστικές στρατηγικές που αναδύονται για την καταπολέμηση των ρυτίδων είναι το τσάι από φύλλα λεμονιού.

Μια μελέτη που συνέκρινε ένα μικρό δείγμα ανθρώπων που έπιναν τσάι από φύλλα λεμονιού με μια άλλη ομάδα που έπιναν ένα εικονικό φάρμακο με τσάι από φύλλα κριθαριού, οδήγησε τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα φύλλων βάλσαμου λεμονιού κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και διορθώνει τη βλάβη των ιστών.

Τσάι από φύλλα λεμονιού: Τα οφέλη για την επιδερμίδα σου!

Επειδή το βάλσαμο λεμονιού είναι ένα αντιοξειδωτικό και ένα καταπραϋντικό συστατικό, έχει τις ιδιότητες να βοηθήσει το σώμα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση και ασθένειες. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία στο βάλσαμο λεμονιού το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος.

Ιατρικές μελέτες έχουν καθορίσει ότι το lemon balm έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που καταπολεμούν τα σημάδια της γήρανσης και τις ρυτίδες.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com