ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Wedding vibes: Νυφικό μακιγιάζ για καστανές που είναι γεμάτο φως, λάμψη και χρώμα!

117

14/9/2022

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερο και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξεις  το σωστό look για την ημέρα του γάμου σου. Ενώ έχεις γίνει expert στο καθημερινό μακιγιάζ σου, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να λάβεις υπόψη για την ημέρα του γάμου σου. Γι’αυτο τον λόγο, όλες οι νυφούλες κάνουν ασταμάτητα δοκιμαστικά με τις make up artists τους για να βρουν το ιδανικό bridal make up look.

Οι ειδικοί στο μακιγιάζ συμφωνούν ότι οι γυναίκες με σκούρα μαλλιά έχουν τη μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων στη διάθεσή τους όσον αφορά το νυφικό μεϊκ απ. Ο λόγος για αυτή την τύχη είναι ότι υπάρχει ένα τόσο ευρύ φάσμα του καφέ χρώματος μαλλιών, όπως είναι το ανοιχτό χρυσαφένιο και καστανόξανθο έως σκούρο καφέ και πλούσιο καφέ σοκολάτας.

Γενικά, οι καστανές γυναίκες ενθαρρύνονται να επιλέγουν χρώματα που βρίσκονται πολύ κοντά στο χρώμα των μαλλιών τους. Για παράδειγμα, εάν έχεις ανοιχτά καστανά μαλλιά, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ. Ομοίως, οι πιο σκούρες καστανές πρέπει να φορούν πιο τολμηρό χρώμα μακιγιάζ.

Νυφικό μακιγιάζ για γυναίκες με καστανό χρώμα μαλλιών

Βρήκαμε, λοιπόν, ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ με λάμψη και χρώμα που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα με καστανό χρώμα μαλλιών. Αυτό το λουκ ακολουθεί τον βασικό κανόνα που σε θέλει να επιλέγεις γήινα χρώματα, αλλά έχει μία λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά.

Στο νυφικό μακιγιάζ χρειάζεται έμπνευση και στυλ, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο λουκ. Αν είσαι νύφη με καστανά μαλλιά, σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις ένα total bronze make up και να δείχνεις σικ. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις τη διαφορά με το παρακάτω νυφικό μακιγιάζ που τονίζει το βλέμμα και δένει εκπληκτικά με τα καστανά μαλλιά σου.

Είτε έχεις καστανά είτε μπλε- πράσινα μάτια, το νυφικό μακιγιάζ που επιλέξαμε για εσένα ταιριάζει τέλεια με τα καστανά μαλλιά σου και τονίζει μοναδικά τα μάτια σου.

Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου σύντροφο και θέλεις αυτή η μέρα να είναι μοναδική.

Τόλμησε αυτό το λαμπερό μακιγιάζ με την μπορντό σκιά ματιών που τονίζει το βλέμμα και δένει αρμονικά με τα καστανά μαλλιά. Ενώ η απόχρωση μοιάζει σχεδόν γήινη, έχει ένα απίστευτα βαθύ χρώμα και λάμψη που απογειώνει το νυφικό make up σου.

Στο foundation μείνε σε bronze τόνους και άφησε τα χείλη σου σε nude αποχρώσεις, αλλά δώσε ένταση και χρώμα στα μάτια σου με την μπορντό σκιά ματιών.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com