«Λευκή Νύχτα» στην πλατεία του Λαγκαδά με συναυλία Stavento

56

2/9/2022

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες πραγματοποιεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών του δήμου Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο.

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται «Λευκή Νύχτα», λειτουργία δηλαδή των εμπορικών καταστημάτων στην πόλη του Λαγκαδά έως τα μεσάνυχτα, με την ευκαιρία της συναυλίας του συγκροτήματος Stavento στην κεντρική πλατεία.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ήδη από το νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ανιματέρ, facepainting, ομάδες σύγχρονου χορού, ξυλοπόδαρους και τεράστιες σαπουνόφουσκες με εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα.

Το κέντρο του Λαγκαδά θα πεζοδρομηθεί, ενώ τον ρυθμό θα δίνει η ομάδα κρουστών Paranauê, αναστατώνοντας τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

«Οι έμποροι του Λαγκαδά σας περιμένουν για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χρώματα, γεύσεις αλλά και μεγάλες προσφορές που φτάνουν έως και το 60%», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Οι επαγγελματίες πρωτοπορούμε και δίνουμε φως στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Λαγκαδά. Όλα αυτά τα χρόνια γνωριζόμαστε πολύ καλά με το καταναλωτικό μας κοινό και με τη Λευκή Νύχτα, θέλουμε αφενός να τους ευχαριστήσουμε και αφετέρου να κάνουμε γνωστή την αγορά του Λαγκαδά και στους επισκέπτες μας. Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή βραδιά», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών του δήμου Λαγκαδά, Χριστίνα Γκούντα.

Info:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά

18.00 Έναρξη Παιδικού προγράμματος (ανιματέρ, παιχνίδια, ζογκλέρ)
21.00 Συναυλία Stavento

Πηγή: https://www.voria.gr