Δήμος Αρταίων: Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών Για Τα Παιδιά Ευπαθών Οικογενειών

52

9/9/2022

Ο Δήμος Αρταίων για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών με το σύνθημα «Πρώτο Κουδούνι Για Όλους», για όσα παιδιά τα έχουν ανάγκη. Τα παιδιά που θα στηριχθούν με την πρωτοβουλία αυτή, είναι μέλη οικογενειών οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε δημοτικές κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου). 

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 24 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αρταίων (οδός Αρτινών Πεσόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 24897).

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι: σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές, σχολικά βοηθήματα, και ότι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής, τα οποία και θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Ο Δήμος Αρταίων θα μεριμνήσει για τη δίκαιη και σωστή κατανομή των ειδών ανά παιδί και σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας του.

Πηγή: https://www.otavoice.gr