Ανάρρωσε ο σκύλος που κάηκε στη φωτιά της Πεντέλης – Πώς μπορείτε να υιοθετήσετε τον Ρεξ

47

2/9/2022

Είχε σοβαρά εγκαύματα στην πίσω μεριά του σώματός του και στο πρόσωπο.

Η φωτογραφία του Ρεξ, του σκύλου που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη, ανάρρωσε και τώρα αναζητά τον άνθρωπο που τον υιοθετήσει. Το τετράποδο είχε σωθεί από έναν εθελοντή αστυνομικό.

Ο Ρεξ έφερε σοβαρά εγκαύματα τόσο στη πίσω μεριά του σώματός του, όσο και στο πρόσωπό του. Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Dog’s Voice, o Ρεξ μεταφέρθηκε στα παλιά λατομεία στο Γαλάτσι, όπως και τα υπόλοιπα πυρόπληκτα ζώα. Κατόπιν, φιλοξενήθηκε από μία οικογένεια ενώ παράλληλα τον περιέθαλπαν κτηνίατροι.

Πώς μπορείτε να τον υιοθετήσετε

Η δικηγόρος και ιδρύτρια του Dog’s Voice, Έλενα Δέδε μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Όπως είπε ο Ρεξ είναι ένα τρανό παράδειγμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας, είναι πολύ καλός και χαδιάρης με άλλα ζώα.

«Όποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το Dog’s Voice είτε μέσω email στο info@dogsvoice.gr είτε από τα social media» είπε η κ. Δέδε. Εξήγησε παράλληλα πως η διαδικασία θα ξεκινήσει αρχικά με φιλοξενία και εάν διαπιστωθεί πως όντως ο Ρεξ είναι καλά θα ξεκινήσει και η διαδικασία της υιοθεσίας.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16kunxjoz6&playlistId=v-cmll7f914n6p

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com