Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε δημιουργία τμήματος μπάσκετ για άτομα με νοητική αναπηρία!

80

30/8/2022

Σπουδαία κίνηση από τους «πράσινους».

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Ο Ερασιτέχνης συγκεκριμένα ανακοίνωσε την δημιουργία αγωνιστικού τμήματος μπάσκετ για άτομα με νοητική αναπηρία.

Οι «πράσινοι» καλούν έφηβους και ενήλικες να ενταχθούν στο τμήμα. Η ομάδα θα λάβει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος καλαθοσφαίρησης για άτομα με νοητική αναπηρία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί έφηβους-ες και ενήλικες που έχουν απαραίτητο αποδεικτικό διάγνωσης νοητικής αναπηρίας και αγαπούν το μπάσκετ να ενταχθούν στις τάξεις του Συλλόγου.

Πρόκειται για αγωνιστικό τμήμα που αναμένεται να λάβει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΑΟΜ ΑμεΑ. Το άθλημα καλλιέργείται στην Ελλάδα και κάθε χρόνο γίνεται σχετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το νεοσυσταθέν τμήμα δεν συνδέεται με αυτό τις ΚΑΕ, το οποίο απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό .Οι προπονήσεις θα γίνονται στην αίθουσα της Θύρας 12 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το τμήμα θα στελεχωθεί από τον προπονητή μπάσκετ και εργοθεραπευτή Διονύση Φραγκογιάννη , την ψυχολόγο Κλειώ Πολύζου και τον ειδικό παιδαγωγό Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6989516874 και 6983461813

Επισυνάπτεται το pdf για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να εκδοθεί δελτίο αθλητή στην ΕΑΟΜ ΑμεΑ με νοητική αναπηρία.”

Πηγή: https://sports365.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com