Εκδήλωση των 473 μεγάλων επιχειρήσεων με θέμα «Ανάσχεση της βύθισης – έκρηξη ανάταξης»

50


31/8/2022

Οι 473 επιχειρήσεις σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Ανάσχεση της βύθισης – έκρηξη ανάταξης»  στις 31/08/22 στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ.

Θα σας παρουσιάσουν την επιχειρηματική και με ευρεία συναίνεση άποψη για την πραγματική ανάπτυξη με επενδύσεις και την αναστροφή των εμποδίων, που οδήγησαν στη συρρίκνωση της παραγωγής και των εισοδημάτων κατά 65%. Σήμερα βρισκόμαστε επίσημα στην τελευταία θέση σε αγοραστικό ΑΕΠ στην ΕΕ – ΟΟΣΑ, Eurostat!

Προσκλήθηκαν: Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, Υπουργοί, Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβας, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ι. Ιωαννίδης, η τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρηματίες και πολίτες.

Σύντομη ενημέρωση και παρουσίαση ⇒20 λεπτά
Προτάσεις ενεργειών ⇒20 λεπτά
Συζήτηση ⇒45 λεπτά

Πάνελ αλφαβητικά:

  • Βαρσακέλης Νίκος
  • Ευστρατίου Ανδρέας
  • Μπόγιας Χρήστος
  • Ναξιάδης Μενέλαος
  • Νικολαΐδου Έλλη
  • Παυλίδης Παύλος
  • Χαΐτογλου Κώστας
  • Φιλίππου Νίκος

«Ρηξικέλευθες προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία! Υπάρχει Φως ελπίδας! Βοηθώντας την Πολιτεία! Να διορθώσουμε τα αίτια που μας βύθισαν. Το διχασμό και τη διχόνοια βορρά- νότου, ανατολικά- δυτικά. Ίδια νομικά μέτρα- ίδια σταθμά. Ανάταξη με επενδύσεις στην Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και ειδικά στη δυτική! Άμεσης απόδοσης ενέργειες, χωρίς κρατικά χρήματα! Θέλουμε την Πολιτεία αρωγό στα αναπτυξιακά μας οράματα».

Info

Εκδήλωση με θέμα «Ανάσχεση της βύθισης – έκρηξη ανάταξης»

Την Τετάρτη 31/08/22 στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ, στις 19.00

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση και wine & cheese

Αναφέρετε αριθμό ατόμων συμμετοχής στα e-mail: info@philippou-sa.gr, neo.revma.neo.orama.think.tank@gmail.com

Πηγή: https://cityportal.gr