Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

38

28/7/2022

Υλικά

  • 200 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών
  • 1 σάλτσα πέστο
  • 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.

Βήμα 2
Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.

Βήμα 3
Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.

Βήμα 4
Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr