Γιατί να επιλέξεις το κρεμώδες ρουζ

35

23/5/2022

Τα κρεμώδη ρουζ δεν είναι κάτι καινούργιο στον χώρο του μακιγιάζ. Αν και πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες, πολλές από εμάς δεν γνωρίζουν τα μυστικά του και τα πλεονεκτήματά του.
Το creamy ρουζ θα το εφαρμόσεις απλά με τα δάχτυλά σου. Δοκίμασε να το απλώσεις σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, για να έχεις πιο δροσερό και φρέσκο αποτέλεσμα.

Η μαλακή και κρεμώδης υφή του ρουζ σε στικ, βρίσκει την ιδανική εφαρμογή πάνω στο δέρμα, χωρίς να αφήνει γραμμές, μεταμορφώνεται και προσφέρει ένα βελούδινο πουδρένιο τελείωμα το οποίο μπορεί να γίνει όσο έντονο επιθυμείς!
Μάλιστα, ένα κρεμώδες ρουζ είναι απαραίτητο στο καθημερινό μακιγιάζ, καθώς τα foundation και οι πούδρες διορθώνουν και εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος, ωστόσο κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται επίπεδο και μονόχρωμο. Η εφαρμογή ρουζ δίνει ζωντάνια και χρώμα στο πρόσωπο, είτε φοράς foundation είτε όχι.

Τρόπος χρήσης
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή και πάνω από το μέικ-απ σου.
Ταμπόναρέ το πάνω στα μήλα, στα μάγουλα και έπειτα άπλωσε ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Εναλλακτικά, μπορείς να το τοποθετήσεις σε ένα πινέλο ρουζ και έπειτα να το περάσεις στα ζυγωματικά σου!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com