ΚεντρικήΚοινωνικά

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στη Ψυχική Υγεία Παιδιού Και Εφήβου

4/1/2022

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου προσφέρεται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και παρέχει στους απόφοιτους τις γνώσεις, αναλυτικές δεξιότητες, που απαιτούνται για να γίνουν παράγοντες αλλαγής στον τομέα της ψυχικής υγείας των παιδιών και των νέων.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές λεπτομερή γνώση των τάσεων πολιτικής και των καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της ψυχικής υγείας που σχετίζεται με παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους. Με έμφαση στην έγκαιρη παρέμβαση ως προληπτικό μέτρο, τα βασικά μαθήματα του προγράμματος αναπτύσσουν δεξιότητες και γνώσεις που σχετίζονται με την ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων.

Έμφαση δίνεται στις ερευνητικές μεθόδους, τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση που σχετίζονται με τη συμπεριφορά και την ανάπτυξη της υγείας των παιδιών και των εφήβων. Υπό την επίβλεψη ακαδημαϊκών του τμήματος, οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά σε εξειδικευμένη έρευνα, μέσα από την οποία ενισχύονται οι γνώσεις τους στον επιλεγμένο τομέα τους.

Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να συμβάλουν στον σχεδιασμό στρατηγικών που προωθούν την ένταξη και την προστασία των παιδιών και των αναδυόμενων ενηλίκων σε διάφορους φορείς ή να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές σε συναφείς τομείς.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και προσφέρει 90 ECTS. Η γλώσσα διδασκαλίας θα είναι η Ελληνική και η Αγγλική, καθώς θα δημιουργηθούν δύο τμήματα διδασκαλίας.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι από διάφορα γνωστικά πεδία όπως απόφοιτοι Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής, Νοσηλευτικής, Ιατρικής, Νομικής, Κοινωνική Εργασίας, Φυσική Αγωγής κ.ά.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κατά το εαρινό εξάμηνο 2021-2022, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Early Bird Discount σε περίπτωση εγγραφής σας το αργότερο μέχρι 10 Iανουαρίου 2022.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφής, τα δίδακτρα και να σας αποστείλει οδηγό σπουδών με την αναλυτική περιγραφή των μαθημάτων.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Πώς ακριβώς ο πυρετός σκοτώνει τα μικρόβια

xristiana

Συναντήσεις Της Κινητής Μονάδας Κοινωνικών Λειτουργών Στο Πλαίσιο Του Π.Ε.10 «Διεκδικούμε Μαζί» Του «ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ» Στην ΠΕ Αρκαδίας Για Τα Άτομα Με Αναπηρία

xristiana

Θερμότερο το κλίμα στη Μεσόγειο – Έρχεται αύξηση της θερμοκρασίας στο πρώτο τρίμηνο του 2023

xristiana