ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκατοντάδες σάκοι με δώρα για τα παιδιά, στο «Santa Run Chania 2021»

14/1/2022

Παραδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 14/1/2022, στους εκπροσώπους των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» & «Ορίζοντα», καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων,  τα είδη, που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Φτιάξε σάκο, γίνε Santa».

Η δράση διοργανώθηκε από το Σωματείο «Santa Run Chania», τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Τα είδη, τα οποία υπερβαίνουν σε κόστος τα 20.000 ευρώ, ενώ ακόμη συνεχίζονται οι προσφορές, όπως γνωστοποιήθηκε από τους εκπροσώπους των διοργανωτών, συγκεντρώθηκαν στο Μεγάλο Αρσενάλι των Χανίων, όπου και ταξινομήθηκαν, βάσει φύλλου και ηλικίας, προκειμένου να παραδοθούν σε παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Για ακόμη μία χρονιά το Santa Run δίνει δυναμικά το «παρών» στο κομμάτι του εθελοντισμού και της προσφοράς. Με τις δύσκολες συνθήκες, που όλοι καλούμαστε να περάσουμε αυτή την περίοδο, η διοργάνωση κατάφερε να προσαρμοστεί και να δώσει τη δυνατότητα στους Χανιώτες και στους επισκέπτες της πόλης να δείξουν τον τρόπο για να βοηθήσουν σπουδαία σωματεία του τόπου μας», επεσήμανε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, τονίζοντας ότι αποδεικνύεται η αλληλεγγύη των Χανιωτών αλλά και η προσπάθεια των εθελοντών του «Santa Run» και του Δήμου Χανίων, ώστε να στηριχτεί ο σπουδαίος θεσμός.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Meteo: SOS για ακραίες συνθήκες εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών

xristiana

Εντυπωσιακές εικόνες: Τοποθεσίες-φάντασμα που τις έχει «καταπιεί» η φύση

xristiana