Εκπαιδευτική διαδραστική ημερίδα για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στον Βόλο

23

5/12/2021

Ο Οργανισμός Agape-Αγάπη διοργανώνει Εκπαιδευτική Διαδραστική Ημερίδα με τίτλο «DreamMakers-DreamBreakers/ Ονειροπλάστες-Ονειροθραύστες» που θα λάβει χώρα στον Βόλο, στην αίθουσα ERGON SHOWGROUND -Πολυχώρος «Τσαλαπάτα» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, από τις 9.00 έως τις 17.00.

Η ημερίδα απευθύνεται στους εν ενεργεία μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν σε μαθητές και μαθήτριες των τάξεων: Ε’ & Στ’ Δημοτικού και Α’,Β’, Γ’ Γυμνασίου -όλων των τύπων σχολείων- και έχουν ήδη επιλέξει ή προτίθενται να επιλέξουν το Πρόγραμμα στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Στην Εκπαιδευτική Διαδραστική Ημερίδα, η οποία προσφέρεται δωρεάν από τον Οργανισμό Agape-Αγάπη, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα ξεχωριστά εργαστήρια τα οποία θα λειτουργήσουν παράλληλα και κυκλικά για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.agape.gr/epimorfosi. H συμμετοχή στην Ημερίδα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη της βεβαίωσης εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία: georgia@agape.gr ή epimorfosi@agape.gr

Πηγή: https://magnesianews.gr