Απόκτησε την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ ενώ κοιμάσαι

25

8/12/2021

Η γνωστή παροιμία λέει ότι “κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει”. Το ίδιο ισχύει και με την επιδερμίδα μας, που σε μια παραλλαγή της παραπάνω φρἀσης, μπορούμε με ευκολία να πούμε ότι το βράδυ συμβαίνουν όλες εκείνες οι διεργασίες της κυτταρικής ανανέωσης που ευνοούν τη λάμψη και την υγεία του δέρματός μας.

Σε αυτό το σημείο μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, εφαρμόζοντας τα σωστά skincare προϊόντα πριν κοιμηθείς. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλη τάση οι night creams και night masks που έχουν καλύτερη δράση ενώ κοιμόμαστε. Εμείς ανακαλύψαμε την Beauty Sleep Cream από την Tzimas Cosmetics και δηλώνουμε ενθουσιασμένες!

Στη σύνθεση της Beauty Sleep Cream οι αντιγηραντικές ιδιότητες της ρετινόλης συνδυάζονται με ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και τα ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα από ρίζες λούφας και φύλλα δενδρολίβανου που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρα και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και προστατεύουν το δέρμα από την έκθεση στο blue light των υπολογιστών και κινητών, στο οποίο εκτιθέμεθα όλες μας καθημερινά.

Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, αφού ξυπνάς με μια επιδερμίδα πιο λαμπερή, πιο ξεκούραστη, πιο λεία και πιο σφριγηλή.

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com