Εργαστήριο για παιδιά: «Τι γεύση έχει το Ουράνιο Τόξο;» στο Estrella Mediterranean Cosmos

13

25/11/2021

Τι γεύση έχει το Ουράνιο Τόξο;” Ένα πρωτότυπο, βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 5-8 ετών διοργανώνεται από δύο νεαρές νηπιαγωγούς που έχουν πάθος με τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με κράτηση θέσης.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον εξαιρετικό 1ο όροφο του Estrella Mediterranean Cosmos, του πασίγνωστου brand που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα πεντανόστιμα πιάτα του.

Σάββατο 27/11 και ώρα 18:00, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν ένα άλλο ουράνιο τόξο, φτιαγμένο από φρούτα και λαχανικά, θα αγγίξουν, θα μυρίσουν, θα γευτούν, θα δημιουργήσουν κατασκευές, θα ευαισθητοποιηθούν για θέματα που αφορούν το σώμα τους και την υγεία τους.

Η Εύα Σαραμούρτση και η Ζωή Καλογιάννη διοργανώνουν αυτό το εισαγωγικό εργαστήριο σε ένα γενικότερο σχέδιο που έχουν να κάνουν κτήμα των παιδιών την όλη διαδικασία της υγιεινής διατροφής και των οικολογικών της προεκτάσεων, παίζοντας και δημιουργώντας, επιλέγοντας και συνδυάζοντας εναλλακτικά υλικά, μαγειρεύοντας και κατανοώντας τη σπουδαιότητα της διατροφής και της μαγειρικής στην υγεία, τη συνεργασία, την κοινωνικότητα.

Κόστος συμμετοχής: 5 € (για 2 αδερφάκια 8 €).

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6989825224 ή στο email [email protected]