Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, η σελήνη παραμένει απέναντί σου μέχρι το βράδυ και φέρνει τα θέλω των άλλων στο προσκήνιο»

304

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας περισσότερο ανεβασμένη, ωστόσο αποφεύγετε τεχνηέντως να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να είστε εσείς πίσω από το τιμόνι των εξελίξεων, καθώς θέλετε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σας μέχρι το βραδάκι και φέρνει τα θέλω των άλλων στο προσκήνιο, ενώ εσείς μπορείτε να επιτύχετε πολλά εντείνοντας τις προσπάθειες που καταβάλλετε στα προσωπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχολείστε με υποθέσεις ρουτίνας της καθημερινότητας (υγεία) και ταυτόχρονα τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

ΛΕΩΝ
Μπορείτε με άνεση να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να δώσετε ώθηση στα δημιουργικά σας σχέδια, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχολείστε με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ προσπαθείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τους δικούς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ
Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και προωθείτε ευκολότερα τα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας είναι το επίκεντρο της προσοχής σας και προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη λύση για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σας ζώδιο μέχρι το βραδάκι, ευνοώντας τα δικά σας προσωπικά θέματα, μην βιαστείτε όμως να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είστε πιο εσωστρεφείς και προσανατολισμένοι στην προετοιμασία των υποθέσεων που σας απασχολούν, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκλέβετε λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σας για να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείτε πιο άνετα να προσεγγίσετε τους στόχους που έχετε θέσει, ενώ προωθείτε με ευκολία τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνοντας υποχρεώσεις μέχρι το βραδάκι αλλά και κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή.

Πηγή: Instagram Λίτσα Πατέρα