Πίτσα με σάλτσα πέστο και ρόκα

34

16/10/2021

Υλικά

  • 1 συσκευασία άψητη ζύμη πίτσας
  • 6 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 3 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 225 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού ρόκα
  • 1 κ. γλ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της ζύμης για πίτσα.
Βήμα 2
Ανοίξτε την ζύμη και απλώστε πάνω της τη σάλτσα πέστο.

Βήμα 3
Κόψτε το κατσικίσιο τυρί σε λεπτές φέτες και απλώστε ή θρυμματίστε το πάνω από το πέστο.

Βήμα 4
Προσθέστε και τις ροδέλες ντομάτας πάνω από το τυρί και πασπαλίστε με το σκόρδο.

Βήμα 5
Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείψτε με λάδι τις άκρες της ζύμης.

Βήμα 6
Ψήστε στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα οι άκρες της ζύμης.

Βήμα 7
Αφήστε την πίτσα να κρυώσει για λίγα λεπτά και γαρνίρετε με την ρόκα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr