Σεπτέμβριος, μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. «Η μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε».

24

18/9/2021

Παρακολουθήστε ζωντανά την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:30-13:00, τη διαδικτυακή εκδήλωση Σεπτέμβριος, μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. «Η μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε».

Ο Σεπτέμβριος έχει ορισθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο μήνας ενημέρωσης για την αντιμετώπιση του παιδιατρικού καρκίνου. Σε αυτό το πλαίσιο, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη εκ
μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ως το μοναδικό μέλος από την Ελλάδα στην Επιτροπή BECA (Ειδική Επιτροπή καταπολέμησης του καρκίνου) που συνέστησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αντιμετώπιση του καρκίνου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλο, τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνο Δημόπουλο και τον Θεόδωρο Δαρδαβέση Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ συνδιοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση ενημέρωσης την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 11:30.

Πηγή: https://www.livemedia.gr