Κεφτεδάκια από κιμά λουκάνικου

26

6/9/2021

Υλικά

  • 1/2 κιλό λουκάνικα αλεσμένα
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 450 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.

Βήμα 2
Τοποθετήστε τον κιμά από τα λουκάνικα σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το λάδι και το τυρί τσένταρ.

Βήμα 3
Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα και πλάστε σε μικρές μπάλες.

Βήμα 4
Τοποθετήστε σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ελαφρώς καφετί χρώμα.