Διαβήτης Τύπου 1: Ημερίδα Για Το Κοινό

18

23/9/2021

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται εγγραφή.

Δίαυλο επικοινωνίας για τα καίρια ζητήματα της σχολικής ζωής και της εφηβείας ανοίγει η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) ανάμεσα στους γονείς παιδιών με διαβήτη τύπου 1 και τους επιστήμονες.

Η Ένωση πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:00-19:30 επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της σχολικής ζωής και της εφηβείας». Είναι η τέταρτη ημερίδα της ΠΕΑΝΔ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την ιστοσελίδα της ΠΕΑΝΔ (www.peand.gr). Η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακροατές και θεατές (viewers) απ’ όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή για την παρακολούθηση είναι δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ημερίδας μέσω e-mail στο [email protected]. Θα μπορούν, όμως, να υποβάλουν ερωτήσεις και στη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι ερωτήσεις θα προωθηθούν στους προσκεκλημένους ομιλητές από τον συντονιστή της ημερίδας ομότιμο καθηγητή κ. Χρήστο Μπαρτσόκα.